Ливърпул е по-зрял отбор от Манчестър Юнайтед и има предимството

...
Ливърпул е по-зрял отбор от Манчестър Юнайтед и има предимството
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг преди дербито: Ливърпул е по-зрял отбор

Ливърпул е по-зрял тим от Манчестър Юнайтед и има преимуществото на обединен колектив от одобрени играчи, сподели мениджърът на Юнайтед Ерик загар Хаг преди неделния конфликт от Висшата лига сред огромните противници на " Олд Трафорд ".

" Ливърпул е в нова фаза от развиването си “, сподели Тен Хаг пред кореспонденти в петък.

" Те са зрял тим с играчи, които са играли дълго време дружно и са доста опитни. Ние занапред би трябвало да изградим нов тим ", сподели още Тен Хаг.

Юнайтед не са побеждавали Ливърпул в шампионата от триумфа с 2:1 на " Олд Трафорд " през август 2022 година, макар че играчите на Тен Хаг надвиха с 4:3 над отбора на някогашния управител на Ливърпул Юрген Клоп, с цел да завоюват ФА Къп предишния сезон.

Ливърпул приключи на трето място в лигата предишния сезон, пет места и 22 точки пред Юнайтед, само че Тен Хаг сподели, че неговият тим може да се въодушеви от представянето им във финала за купата.

" Винаги можем да спечелим, предходната година победихме в Купата на Англия през втората част от сезона ", добави треньрът на Юнайтед.

Слот и Тен Хаг са се изправяли един против различен в предишното в шампионата на Нидерландия.

И двамата мениджъри имат по две победи един против различен в Еридивизи, като мачът в неделя на " Олд Трафорд " е първата им директна среща от март 2022 година

Ливърпул направи стабилен старт на сезона под управлението на Слот, който стана първият им управител след Греъм Сунес през 1991 година, спечелил двата си начални мача в лигата.

Юнайтед, въпреки това, загуби първите си точки от акцията, когато бяха победени с 1:2 в Брайтън и Хоув Албиън предходната събота.

" Една от аргументите да дойда тук е, че знаех авансово, че ще бъде най-трудното нещо, което бих могъл да направя в живота си, да вляза в клуб с доста проблеми “, добави Тен Хаг, който пое управлението на Юнайтед през април 2022 година

" Наследих история от шест години и без трофей. Все още сме в преход. Имаме млади играчи, играчи от академията и в този момент би трябвало да изградим тим за бъдещето. "



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР