Ливърпул е първи избор на Джуд Белингам, ако той напусне

...
Ливърпул е първи избор на Джуд Белингам, ако той напусне
Коментари Харесай

Ливърпул е първи избор на Белингам за трансфер през лятото

Ливърпул е първи избор на Джуд Белингам, в случай че той напусне Борусия Дортмунд това лято, твърди Football Insider. „ Червените “ са любимци за подписа на 19-годишната звезда на „ вестфалци “, макар че испанският първенец Реал Мадрид остава също в конкуренцията.

Дортмунд стартира договаряния с Белингам за нов контракт, само че британският национал към момента не е решил дали желае да напусне Германия след края на сезона. Очаква се от „ Сигнал Идуна Парк “ да желаят над 130 милиона евро, с цел да пуснат Белингам през лятото.

Изданието оповестява, че Ливърпул е подготвен да извади такава огромна сума, с която да счупи английския трансферен връх, който сега се държи от Джак Грийлиш за прекосяването му в Манчестър Сити. Мърсисайдци обаче са наясно, че класирането за Шампионската лига през идващия сезон е от решаващо значение за привличането на полузащитника на „ Анфийлд “.

Белингам акцентира, че в този момент е напълно фокусиран върху борбата за купата в Германия този сезон, а чак по-късно ще насочи вниманието си към възможен трансфер. Но в случай че той в действителност реализира трансфер във ВИшсата лига, то Белингам би предпочел да се причисли към Юрген Клоп и Ливърпул, вместо да премине в Ман Сити или Челси.

Белингам означи 10 гола и асистира за още шест през този сезон в 34 мача. През трите си сезона в Германия Белингам има 124 мача във всички шампионати за Дортмунд и вкара 20 гола.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР