Ливърпул е направил контакт с Барселона с целта да върне

...
Ливърпул е направил контакт с Барселона с целта да върне
Коментари Харесай

Ливърпул води разговори с Барселона за връщането на Коутиньо в Англия?

Ливърпул е направил контакт с Барселона с задачата да върне назад на „ Анфийлд “ Филипе Коутиньо. 29-годишният бразилец прекара пет години от своята кариера при мърсисайдци преди да направи трансфер за 142 милиона английски лири, само че неговото време в Каталуния не му даде късмет да се утвърди в тима на Барса и да реализира огромни триумфи.

Коутиньо е съществено спряган за овакантяване на „ Камп Ноу “, откакто от Барселона желаят съществено да махнат плеймейкъра и да се освободят от огромната му заплата.

Според локалните медии Ливърпул следи деликатно дейностите на испанските си сътрудници и даже към този момент са провели първични диалози за евентуално завръщане на Коутиньо в Премиър лийг.

В Барселона са съгласни да върнат играча на Острова, като интерес оттова има и от Тотнъм и Нюкасъл Юнайтед.

Бразилецът има още 18 месеца по своя контракт с Барселона, като има 16 мача във всички съревнования за „ лос кулес “ през този сезон, но единствено в пет е почнал като титуляр.

По време на интервала си в Ливърпул бразилецът изигра 201 срещи във всички съревнования, в които вкара 54 гола и подаде за други 45.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР