Ливърпул е начело в Премиър лийг, но за мениджъра Юрген

...
Ливърпул е начело в Премиър лийг, но за мениджъра Юрген
Коментари Харесай

Клоп: Тежко е и ще продължи да бъде така

Ливърпул е отпред в Премиър лийг, само че за мениджъра Юрген Клоп това не значи нещо кой знае какво. Отборът продължава да се бори със сгъстения график от мачове в устрема си да отбрани купата си.

" Ако желаеме да сътворим нещо особено и този сезон, би трябвало да останем съсредоточени до самия завършек на акцията “, съобщи немският ментор.

" Очевично е, че в случай че по Коледа си преди всичко, това не те прави автоматизирано първенец през май. В противоположен случай към този момент на два пъти щяхме да сме първенци. Засега това е най-хубавата позиция, на която можеш да си “, продължи Клоп.

" Наясно сме какъв брой тежко е всичко и какъв брой тежко ще продължи да бъде. Но пък е прелестно. Футболистите ни постоянно намират сили да се борят и по този начин ще бъде и отсега нататък. Колкото по-трудно става, толкоз по-единни сме. Когато е тежко, какво правиш? Свеждаш глава или се биеш? Е, ние се борим и по този начин ще е “, въодушевен е някогашният треньор на Борусия (Дортмунд).

Клоп обърна внимание и на тематиката с Мохамед Салах. Преди дни се появи информация, че той не е удовлетворен в Ливърпул към този момент и желае да напуща: „ Мо е във форма и се надявам да продължи по този начин. Много по-важно е в този момент да не стопираме. Всички знаят, че това е най-трудният интервал от сезона. “

В същото време различен главен състезател на " мърсисайдци " – Садио Мане, не е вкарвал от 10 мача насам. „ Даже не знаехме, че е толкоз дълго – учуди се Клоп. – Мане обаче е един от най-хубавите ни футболисти и на кого му пука, че не бил осъществил известно време. Садио е сложен за запазване. Когато топката е у него, са нужни 2-3 играчи, с цел да го спрат. “

В неделя Ливърпул се изправя против борещия се да не изпадне Уест Бромич, който е с нов управител в лицето на Сам Алардайс. „ Винаги е мъчно против такива тимове. Уест Бромич ще се хвърли крепко, а Сам е експерт в такива борби “, предизвести германецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР