Ливърпул е готов да играе 120 минути и ако се

...
Ливърпул е готов да играе 120 минути и ако се
Коментари Харесай

Асистентът на Клоп: Трябва да победим Арсенал, независимо дали ще стане след 90 минути, продължения или дузпи

Ливърпул е подготвен да играе 120 минути и в случай че се наложи да извършва дузпи, само че да стигне до финала на Купата на лигата. Това съобщи Пеп Линдерс, асистентът на Юрген Клоп, който през днешния ден даде конференция преди утрешния реванш от полуфиналите на шампионата против Арсенал.

„ Ясно е, че би трябвало да победим Арсенал. Независимо дали това ще стане за 90 минути, 120 минути или след осъществяване на дузпи. Разбира се, че Садио Мане и Мохамед Салах ни дават доста, само че ние не разчитаме единствено на едно оръжие. Имаме толкоз доста разнообразни способи за офанзива. Много е значимо да развива тим и неговата позиционна игра.

Не се готвим съответно за дузпи.

Надяваме се, че Тиаго Алкантара ще възобнови тренировки след паузата за националните обори и ще е подготвен за мача с Кардиф (б.ред. - срещата от четвъртия кръг на ФА Къп е на 6 февруари). Дивок ще е подготвен чак след мача с Кардиф. Говорих през вчерашния ден с Окслейд-Чембърлейн. Той мисли, че травмата му не е толкоз неприятна. Ще следим обстановката ден за ден. Все още не го изключваме от сметките за уикенда, само че сигурно е навън за на следващия ден. Ще дадем време на Хаври Елиът. Чудесно е, че се върна, само че би трябвало да влезе в „ отборна форма “ “, съобщи Линдерс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР