Ливан съобщи, че бившият шеф на Нисан Карлос Гон е

...
Ливан съобщи, че бившият шеф на Нисан Карлос Гон е
Коментари Харесай

Карлос Гон избягал в Ливан по холивудски сценарий в куфар за музикални инструменти

Ливан заяви, че някогашният началник на " Нисан " Карлос Гон е влезнал " легално " в страната от Япония, осведоми Агенция Франс Прес.

Гон, който очакваше правосъден развой в Япония през април следващата година по обвинявания в укриване на приходи и други финансови злоупотреби, е избягал от домашния си арест и в този момент е в Бейрут.
 Бившият началник на
Бившият началник на " Нисан " избяга от Япония в Ливан

Карлос Гон е нарушил домашния си арест, натрапен му поради финансови закононарушения

" Гардиън " написа, че Гон е избягал като на холивудски филм. Той се е скрил в куфар за музикални принадлежности. Планът е бил направен от брачната половинка му Карол Гон благодарение на музикална тайфа и екип от някогашни чиновници на специфични елементи.

Според ливанска телевизия бягството почнало с идването на тайфа в дома на Гон в Токио , където е бил под домакински арест и полицейско наблюдаване. В края на концерта музикантите събрали инструментите си, а Гон е влезнал в един от по-големите куфари и е бил откаран на малко локално летище.
 Карлос Гон упрекна
Карлос Гон упрекна " Нисан ", че карцерът му е резултат от " скрит план и изменничество "

" Нисан " не разрешава на всички чиновници да беседват с мен "

Частен аероплан е откарал Гон в Истанбул, Турция. Оттам е бил закаран с различен частен аероплан до Ливан, където дошъл в понеделник сутринта.

Японските управляващи останали извънредно сюрпризирани . Посланикът на Япония в Ливан е бил на празненство в Бейрут, когато се появила новината за сполучливото бягство.
 Карлос Гон остава в ареста до 11 януари
Карлос Гон остава в ареста до 11 януари

Мярката му бе удължена с 10 дни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР