Little Mix може да се разпаднат и момичетата да развият

...
Little Mix може да се разпаднат и момичетата да развият
Коментари Харесай

Little Mix се разпадат

Little Mix може да се разпаднат и девойките да развият независими кариери, твърди източник.

Певиците Пери Едуардс, Лий-Ан Пинок и Джейд Търлоу харесват концепцията да имат свои солови планове и това може да се случи, откакто английското им турне свърши напролет на 2022 година, написа teenproblem.net.

Източник е споделил на " The Sun ", че девойките са отворени към бъдеще без бандата и сега имат доста срещи, на които се разисква какво ще се случи.

" Някои към този момент са създали мениджмънт покупко-продажби. Лий-Ан подписа с мениджъра на Дуа Липа, Джейд ще се опитва като текстописец и водещ, до момента в който Пери също работи по други неща ", споделя източникът.

Момичетата към момента се разбирали и възнамерявали да продължат и като група, само че и да имат обособени кариери. Те се тормозили, че може да не им остане време за Little Mix, в случай че се захванат с други планове.

Лий-Ан ще направи своя актьорски дебют през декември - с кино лентата " Boxing Day ". А Пери желала да сътвори своя компания.

Припомняме, че Джеси Нелсън разгласи, че напуща групата през декември 2020 година Като причина тя посочи това, че да е в момичешка тайфа въздейства зле на психологичното ѝ здраве.

Скоро изпълнителката разкри, че непрекъснато е сравнявала тялото си с това на другите 3 девойки и се е депресирала, когато те дружно снимали клипове. Тя осъзнавала, че не наподобява толкоз слаба, колкото Пери, Лий-Ан и Джейд.

Джеси към този момент развива своята независима кариера и този месец пусна първата си ария, която е колаборация с Ники Минаж. Парчето носи името " Boyz ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР