Лицо е изправена пред нови претенции за тормоз в съдебно дело от бивш дизайнер на гардероб

...
Лизо отрича всички претенции срещу нея, наричайки го фиктивно дело“.Аша
Коментари Харесай

Лизо отрича всички претенции срещу нея, наричайки го „фиктивно дело“.

Аша Даниелс, дизайнер на дрехи, е проектирала гардероба за танцьорите, които бяха на турнето на Lizzo през 2023 г. Тя докладва на Аманда Номура, гардероб мениджър на Лицо.

Даниелс казва, че е била обект на „расистки и дебелофобски коментари от страна на Номура“. и фоновите танцьори на Lizzo многократно. Nomura имитираше танцьорите и Lizzo, като правеше обидно стереотипно впечатление на черна жена. Nomura също така наричаше черните жени на турнето „тъпи“, „безполезни“ и „дебели“. „

Лицо, чието име е Мелиса Джеферсън, е посочена в делото заедно с нейната продуцентска компания Big Grrrl Big Touring, Inc (BGBT), Nomura и нейния тур мениджър Карлина Гулиота.

< p class="sdc-article-related-stories__link-text"> „Обичам те, Лицо!“: Бионсе извика хитова певица в най-новото си изпълнение

От август – Изцяло: Бившите танцьори на Лицо говорят открито< p>Lizzo обвинен в „одобрение на сексуалната култура на работното място“

В делото се казва, че Daniels е бил принуден да изтърпи сексуален тормоз от ръководството на Lizzo, по-специално в един случай в групов SMS с повече от 30 членове на екипа на BGBT които включват графични и смущаващи изображения на мъжки гениталии.

„Ръководството на Lizzo намери изображението за комично, което допълнително насърчава небезопасна, сексуално натоварена култура на работното място“, се посочва в съдебния иск. Добавя се, че това е „култура, която е била подхранвана и толерирана от Лицо“.

Даниелс също казва, че е била свидетел как Номура, екипът и мениджърският екип на Лицо открито обсъждат наемането на секс работници за непристойни действия по време на турне в Амстердам , посещавайки секс шоута и купувайки твърди наркотици.

Тя започна работа по турнето на Lizzo през февруари 2023 г.

Даниелс казва, че е била принудена да работи по 20 часа, често седем дни в седмицата и често му отказвани почивки, се твърди в делото.

Според жалбата, Даниелс е бил инструктиран от Номура да не контактува пряко с Лицо, защото тя ще я ревнува, и че ако го направи, трябва да „намалете го“.

Номура изрично е казал на Даниелс да не се облича привлекателно пред Лицо, според делото.

Наградата за Лицо е „насрочена да поправи щетите на марката“< /p>

Лицо трябва да получи хуманитарната награда Куинси Джоунс, връчена от Black Music Action Coalition днес.

Адвокатът на Даниелс каза, че моментът е циничен.

„ времето за обявяване на тази награда звучи като измислен PR трик от екипа на Лицо, целящ да се опита да поправи щетите, нанесени на нейната марка“, каза Рон Замбрано, партньор в West Coast Employment Lawyers.

„Ще спечели“ т работа. С атаката на Lizzo срещу другите ищци, чухме повече от две дузини бивши служители на Lizzo, споделящи подобни истории на малтретиране и тормоз, които биха могли да бъдат потенциални нови ищци. Това няма да изчезне.“

Прочетете още:

Стефан Фридман, говорител на Lizzo, каза: „Тъй като Lizzo получава хуманитарна награда тази вечер от Black Music Action Coalition за невероятната благотворителна работа, която е извършила, за да повдигне всички хора, адвокат, преследващ линейка, се опитва да опетни тази чест, като наема някой да заведе фалшив, абсурден рекламен иск, който, чакайте, никога всъщност се срещнах или дори разговарях с Лицо.

„Ще обърнем на това толкова внимание, колкото заслужава. Никакво.“

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР