Лицето, за което говорим, вече две години няма нищо общо

...
Лицето, за което говорим, вече две години няма нищо общо
Коментари Харесай

Десислава Трифонова за Магнитски: Горанов няма нищо общо с ГЕРБ от 2 години

" Лицето, за което приказваме, към този момент две години няма нищо общо с ГЕРБ. ГЕРБ две години не е на власт. За тези две години не видяхме никакви следствия, а единствено противозаконни арести. Под лицето имам поради господин Владислав Горанов, не го използвах целеустремено, а тъй като в листата има пет лица, само че се приказва единствено за едно. Пак ще повторя, че господин Горанов няма нищо общо с ГЕРБ от две години. Партията е посочила своето отношение още преди две години. Надявам се да е почтен. Нека забележим по какъв начин ще си свършат работата органите и в случай че се потвърди някаква виновност, всеки би трябвало да си понесе отговорността. "

Това сподели в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS Десислава Трифонова от ГЕРБ, която разяснява наложените през вчерашния ден нови наказания по световния закон " Магнитски ".

" Няма нищо общо сред повдигането на обвиняване против Александър Николов и началото на предизборната акция. Сигналът беше подаден още преди осем месеца. Слушах последните дни оправданията на някогашния енергиен министър. Трябва да е ясно, че обвиняването е за това, че държавното управление на " Промяната " е купувало газ посредством медиатори и с 30% по-скъпо, без да разгласят публични поръчки, а не е за това, че са прекъснати договрните връзки с " Газпром ". " Промяната " са наесли големи вреди ", безапелационна беше тя.

" Тази седмица новината не е нито повдигнатото обвиняване на Александър Николов или глобите по " Магнитски ". Новината е откритото находище на газ в Черно море, което ще ни помогне да станем изцяло самостоятелни. Готови сме да подкрепим европейски наказания против Русия за нуклеарната енергетика. ГЕРБ отиват на изборите, с цел да ги завоюват. Винаги бих подкрепила господин Бойко Борисов за претендент за министър председател ", добави Трифонова.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР