Лицето ви е заприличало твърде много на това от паспортна

...
Лицето ви е заприличало твърде много на това от паспортна
Коментари Харесай

Лицето ви е като паспортна снимка и още 11 знака, че време за отпуск

Лицето ви е замязяло прекалено много на това от паспортна фотография - този и още други признаци, които ви демонстрират, че е време да измененията нещо.

Много хора не се възползват пълноценно от платения си отпуск и още повече по насила или лично предпочитание работят по време на отпускарския сезон. Всички в действителност би трябвало да се вземем в ръце и да стартираме да си почиваме вярно. Защото това, с изключение на всичко друго, може доста да усъвършенства нашата продуктивност. Обратно, работата без отмора е сигурен метод за професионално прегаряне.

Ето някои признаци, че в действителност имате потребност от отмора:

Все повече наподобявате на паспортна фотография

" Това е остаряла смешка с доста истина ", споделя Майкъл Кер, интернационален бизнес представител и създател на The Humor Advantage. " Всички признаци на продължителен стрес, които биха могли да алармират за идно изгаряне, са ясни червени знамена: нервност с сътрудници, затруднено съсредоточаване върху рутинни задания, хронично главоболие от напрежение, болки в гърба, стомашни проблеми или по-сериозни здравословни проблеми.
 Снимка 574677
Източник:

Имате проблеми със съня

Независимо дали ви е мъчно да заспите или се събуждате в 3:00 всяка заран, проблемите със съня могат да бъдат признак на изтощеност и стрес, а също по този начин може да са знак, че сте прекомерно фокусирани върху работата си, забравяйки всичко друго.

Любовният ви живот страда

Ако откриете, че пропускате прекалено много фамилни вечери и пикници, както и учебни концерти, може да е време да се свържете още веднъж със фамилията си по време на по този начин нужната почивка, споделя Кер.
 Снимка 400303
Източник:

Правите повече неточности в работата

" Независимо дали става дума за неточност във финансов доклад или договорка с клиент, в случай че откриете, че вършиме повече неточности от нормално, това може да е сигнал, че е време за краткотрайно нулиране на активността ", споделя Кер.

Не сте въодушевени от работата си

Ако отиването на работа в понеделник заран не е толкоз вълнуващо, както преди, или сте обезсърчени от началото на деловата седмица, което преди е било занимателно, несъмнено имате потребност от отмора. " Ако забележите, че работният ви възторг избледнява и е мъчно да си спомните за какво обичате работата си, тогава е време да бягате в отпуск ", прибавя специалистът.

Изгубили сте възприятието си за комизъм

Това е доста значим сигнал: разбирате, че към този момент не ви е толкоз елементарно да се смеете, както преди, или ви е мъчно да намерите занимателна страна в проблематична работна обстановка, отбелязва Кер.
 Снимка 235289
Правите от муха та слон

Друг знак е, че нещата, които елементарно можехте да отхвърлите или да се справите преди в този момент, наподобяват като непреодолими трудности. " Липсата на здрава позиция сигурно може да е знак, че би трябвало да калибрирате умствените си настройки ", изяснява Кер.

Целият ви живот се върти към работата

Ако цялата ви персона е обхваната от работа - толкоз доста, че сте не запомнили кой сте в действителност - тогава несъмнено е време за отмора.

Можеш да мислиш единствено за работа

Когато прекарвате по-голямата част от свободното си време в мислене или диалози за работа, това може да е знак, че е време да преминете към режим на свободното време, отбелязва Кер.

Започвате да вършиме нездравословни неща, с цел да се справите със напрежението

" Ако вземете чаша вино незабавно щом се приберете от работа, преядете или забравите да упражнявате, това значи, че е време да промениете нещата ", споделя Кер.
 Снимка 474188
Източник:

Нямате време за дейна отмора

" Вместо да бягате или да участвате в занимателни действия, всичко, което можете да извършите, е да се свлечете на дивана, когато се приберете вкъщи, тъй като равнищата на сила са толкоз ниски, че не получавате никакви изгоди за здравето и уелнеса от свободното време ", споделя експертът.

Мечтаете за всичко друго, само че не и за работа

" Когато откриете, че мечтаете от ден на ден и повече да спечелите от лотарията или да си представяте отмора, до момента в който работите, вместо да се фокусирате върху задания или да се грижите за задачите и благосъстоянието на компанията, е време да резервирате пътешестване ", обобщава Кер.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР