Лицето Петър Петров - Пепи Еврото не го познавам и

...
Лицето Петър Петров - Пепи Еврото не го познавам и
Коментари Харесай

Божков: Спекулациите с моето връщане са поредната манипулация

Лицето Петър Петров - Пепи Еврото не го познавам и не знам какъв брой е съпричастен към всичко, което се случи. Бяха унищожени всичките ми компании, арестуваха фамилията ми. Нямам достъп до сбирката ми, не знам къде и по какъв начин се съхранява.

Това съобщи предприемачът Васил Божков на конференция чрез видео връзка, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Спекулацията с моето връщане е следващата операция на прокуратурата “, сподели Божков и добави, че няма от какво да се тормози, тъй като не е направил никакви закононарушения.

Божков уточни, че е предпазен очевидец и добави, че страната се ръководи от мафията, както и че неговият живот и животът на околните му е мощно заплашен.

„ Алексей Петров съвсем не го познавам “, означи той и посочи, че неговото завръщане в България няма нищо общо нито със промяната на Иван Гешев, нито с убийството на Алексей Петров.

Божков разяснява, че партията му няма да взе участие в локалните избори. Бойко Борисов, по думите му, е съумял да убеди българските жители, че нищо не зависи от тях по време на избори.

„ С президента Румен Радев дори не се познавам и нямам никакви връзки “, сподели още Божков.

Бизнесменът акцентира: „ След прибирането ми бях задържан на летището, по-късно 10 дни бях в ареста, след което под домакински арест. “

„ Докато Борисов е в политиката, страната няма да се оправи “, съобщи той.

Очаквайте още детайлности. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР