Лицензионна комисия към БФС извърши проверка на стадион Бончук“ в

...
Лицензионна комисия към БФС извърши проверка на стадион Бончук“ в
Коментари Харесай

Стадион Бончук получава лиценз за Втора лига

Лицензионна комисия към БФС извърши инспекция на стадион „ Бончук “ в Дупница. За разлика от преди 1 година, в този момент комисията е установила относително дребни забележки по отношение на условията за провеждането на срещи от Втора лига на българския футбол. Някои от предложенията са да бъде обособена зона под ВИП ложата на секор „ А “ за представители на БФС, както и представители на гостуващите тимове. От управлението на Марек ще би трябвало да отстранят и техническите нередности, по отношение на съществуващото видеонаблюдение на стадион „ Бончук “. Tова е установил лицензионния управител Георги Лалев и неговите сътрудници от БФС.
 Вихрен и Марек приключиха с голово реми сезона Вихрен и Марек приключиха с голово реми сезона
Тревната настилка на стадиона също е приемлива и съгласно комисията ще може да се играят мачове от Втора лига. Дребните забележки от страна на комисията са факт и с помощта на добре свършената работа преди 1 година, когато Община Дупница отдели много средства, с цел да може стадион „ Бончук “ да дава отговор на условията за осъществяване на мачове от второто равнище на футбола у нас. Предстои нередностите, установени от лицензионната комисия, да бъдат разказани в наставление, което да бъде връчено официално на управлението на футболния тим на Марек.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР