Лицемерен или истински приятел имате? Има няколко признака, по които

...
Лицемерен или истински приятел имате? Има няколко признака, по които
Коментари Харесай

Как да разберете дали във вашето обкръжение има лицемерен човек?

Лицемерен или същински другар имате? Има няколко признака, по които можете да разпознаете по кое време един човек не е откровен.

Филтрирайте обкръжението си и избягвайте токсичните хора!

Човек, на който сте в действителност скъпи, в никакъв случай няма да ви вмени виновност за каквито и да било дейности или мисли. За някои това наподобява явно, само че за други може да бъде същинско изобретение.

Често възприемаме рецензията от околните си като нещо, което ни прави по-добри. Ние одобряваме горчивите думи за това какъв брой сме незначителни като лековит нектар, който може да се окаже същинска отрова, която убива любовта и топлината във взаимоотношенията.

Любящият човек в никакъв случай няма да ви остави сами с проблемите ви. Той няма да каже: „ Животът си е твой и ти решаваш какво да правиш с него “. Поне ще попита по какъв начин може да помогне в тази обстановка.

Ако вашият непосредствен другар или сътрудник остане апатичен, когато имате потребност от неговата поддръжка, би трябвало да помислите дали не е време да се сбогувате с него.

Друг индикативен фактор за това какъв брой откровен е човек е навикът му да споделя вести. Ако би трябвало непрекъснато да обсъждате някакви проблеми и житейски провали, най-вероятно събеседникът ви обича да трансферира отрицателните си страсти върху вас.

Има даже една еврейска мъдрост по тази тематика: „ Не се доверявайте на човек, който е подготвен да показа с вас единствено своите компликации, само че крие насладите за различен “.

Човек, заслужен за вашето доверие, самичък ще ви се довери. Той ще се радва да показа положителните вести с вас и да отпразнува както своите, по този начин и вашите победи. И като предписание такива хора могат да бъдат преброени на пръстите на едната ръка.

Често се случва хората да изгубят връзка между тях, когато единият навлезе в нов стадий от живота си, а другият остане на същото място.

Вижте още: Ритуали с метла за привличане на пари

Когато един човек се развива и се стреми към повече, а другият просто стои на едно място, сред тях се разтваря голяма бездна. На мястото на любовта и взаимното съгласие се появяват злоба и възмущение, а на мястото на взаимопомощта – възприятие за неправда.

Разбира се, един умен човек няма да опише на всички за триумфа си. За страдание, в нашия свят е доста мъчно за такива наивници с необятно отворена душа. Затова не обвинявайте някого в двуличие, в случай че пази достиженията си в загадка. Неслучайно споделят, че щастието обича тишината.

Вече можете да разпознаете дали имате двуличен или същински другар до себе си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР