Лицата са участвали в организираната престъпна група с користна цел,

...
Лицата са участвали в организираната престъпна група с користна цел,
Коментари Харесай

Вижте Какви Тлъсти Рушвети Са Гушвали Арестуваните Служители На Даи!

Лицата са взели участие в проведената незаконна група с користна цел, като са желали и са получавали суми под формата на рушвет от представители на транспортни компании, с цел да не сформират наказателни постановления на извършители на транспортните компании ", сподели на брифинг Петър Белчев - наблюдаващ прокурор от Специализираната прокуратура.

По думите му, желаните подкупи са сред 300 и 600 евро.

" Към момента се правят дейни процесуално-следствени дейности, арестуваните са над 10 индивида. Работим с сътрудниците интензивно, след събирането на задоволително доказателства, ще преценим на кои да повдигнем обвинявания и съответния състав от Наказателен кодекс ", сподели още прокурор Белчев.

" Акцията е подготвяна от задоволително дълъг интервал от време, с цел да документираме осъществените от тях закононарушения. Разследването е в доста ранен стадий и всякаква спомагателна информация би нарушила тактиката на следствието. Разследването се организира в цялостен размер с всички вероятни начини, само че не мога да разясня по кое време, къде и по какъв начин.

Акцията е почнала тази заран в 9 часа и се чака да продължи до късните часове на деня. Към момента няма повдигнати обвинявания, добави прокурор Белчев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР