Лица с обществен и социален статус чрез престъпна дейност придобиват

...
Лица с обществен и социален статус чрез престъпна дейност придобиват
Коментари Харесай

Адвокатски сътрудник е обвинен в престъпна дейност, свързана с имоти

Лица с публичен и обществен статус посредством незаконна активност получават жилища на висока стойност в разнообразни региони в столицата. Ощетени са самотноживеещи възрастни хора.

Това съобщи Мирослав Данаилов, заместник-директор на Столична дирекция на вътрешните работи, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Николай Станчев, шеф на Отдел " Разследване ", изясни, че на 16 януари на два разнообразни адреса са арестувани общо четири лица в началото за период от 24 часа и са осъществени нужните процесуално-следствени дейности, претърсвания на адреси, на коли, оглед на местопроизшествието.

Към сегашния миг обвиняването е към едно лице. " Задържаното лице се употребява с имунитет в обществото ", заяви контрольор Пенев от " Икономическа полиция ".

Установено е, че обвиненият е адвокатски помощник, както и че е придобил към 8 жилището.

Придобиването на скъпите парцели е ставало в множеството случаи посредством подставени лица, които след придобиването на тези парцели, са създали подмяна с обвинения, като замяната е с движими движимости (МПС). В рамките на следствието на един от адресите са открити оръжия и муниции.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР