Лица от ВИС-2 преди убийството на Георги Илиев през 2005г.

...
Лица от ВИС-2 преди убийството на Георги Илиев през 2005г.
Коментари Харесай

На протеста в София: Съдружник на Божков и хора от ВИС-2

Лица от ВИС-2 преди убийството на Георги Илиев през 2005г. и съучастник на Васил Божков гравитират към митинга и шестват по жълтите павета с претенции за оставката на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев, видя 24 часа.
Оказва се, всяка вечер Мартин Влайков, прочут още като Марто Къдравия минава дружно с шествието от протестиращи около Градската градина пред Народния спектакъл “Иван Вазов ”, където в нощта на 20 февруари 2007 година е прострелян 7 пъти и по знамение оцелява. По това време той е съучастник в близо 40 компании, една от които е СИБИЛД БГ, където си партнира с ВАБО 2005, която от своя страна е еднолична благосъстоятелност на Васил Божков. Криминалната кариера на Марто Къдравия стартира през 1996 година, когато е на 36г. Той минава през импресарската къща “Ексграунд ” дружно с починалия Дим Дуков, взе участие и в редица компании на групировката ВИС-2, множеството от които свързани с ръководството на нощни заведения. След като е бил прострелян Влайков отпътува за Тибет, само че се връща в България поради пандемията.
Александър Стефанов-Пинокио от някогашната ВИС-2 боготворял Главния, както наричали Георги Илиев. Според " 24 часа " Стефанов постоянно може да бъде видян на митинга с други по-дребни представители на столичния ъндърграунд.
Управителят на няколко нощни клуба Христо Джуров също стачкува по жълтите павета. Около него се виждат и доста модели, неуспели актриси и хубавици, някогашни моделки и приятелки на Васил Божков, твърди изданието. Те могат да се разпознаят по скъпите маркови облекла и аксесоари като шапка за 400 лева, да вземем за пример.
Друго лице на ъндърграунда също може да се забележи на митингите - Жоро Френския. Подсигуреният от реституцията кореняк софиянец постоянно е твърдял, че няма нищо общо с търговията с женска плът, въпреки през годините да е провел голям брой състезания за хубост с подозрителна популярност, написа 24 часа.
Почти всяка вечер недоволството си от властта показва и добилият популярност преди десетина години предприемач – Пламен Стоянов - Дамбовеца. За последно за някогашния участник в групата “Октопод ” предприемач се чу преди година, когато в складовете на компанията му за преработване на метали в столичния квартал “Кремиковци ” избухна пожар.
Изданието разгласява и фотоси на някои на видяните емблематични фигури от тогавашните “Магура ” и “Хавана ”, а по-късно и “Кимбо ” от митингите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР