Литовските футболисти са труден съперник, защото са играли с човек

...
Литовските футболисти са труден съперник, защото са играли с човек
Коментари Харесай

Селекционерът на Черна гора: От мач на мач играем по-добре

Литовските футболисти са сложен противник, тъй като са играли с човек по-малко против България за дълъг интервал от време и все пак не са изгубили. След това са създали отличен надзорен мач и против Гърция, счита Сърджан Кляевич, който е част от треньорския щаб на Черна гора и асистент на старшията Миодраг Радулович.

" Още от месец август проучваме и Литва, и България. Литовците играят  в междинен блок, чакат преходи и могат да бъдат рискови. Трябва да намерим метод да ги притиснем. Готови сме за всевъзможни разновидности “, добави треньорът и натърти, че за България ще приказват след днешния мач в Каунас.

Черна гора през днешния ден ще изиграе четвъртата си среща в група G " на Европейските квалификации, а по-късно в неделя ще чака България. Черногорците имат 4 точки, България е с 2, а Литва единствено 1. Сърбия и Унгария наподобяват като съществени любимци с по 7 пункта.

" Селекционерът посочи, че реализацията би трябвало да е по-добра, че процентът на реализация би трябвало да е по-висок. Надявам се, че ще имаме шансове против Литва и е наложително да се възползваме от тях. Имаме шанс, че напaдателите ни са в добра форма ", съобщи пък полузащитникът на ОФИ (Крит) Марко Бакич.

" Постигнахме един гол против България като посетители и спечелихме мача. Надявам се, че във връзка с този сегмент ще бъдем на равнище и в идващите мачове – с Литва и с България. Но съм удовлетворен, тъй като от мач на мач играем все по-добре. Надявам се, че за късото време до през днешния ден сме съумели да подготвим нашия тим за мощните страни на Литва ", съобщи селекционерът на черногорците Радулович./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР