Литературен фестивал Пловдив чете“ и издателство Жанет 45“ кани на

...
Литературен фестивал Пловдив чете“ и издателство Жанет 45“ кани на
Коментари Харесай

Христо Карастоянов с нова книга в Пловдив

Литературен фестивал „ Пловдив чете “ и издателство „ Жанет 45 “ кани на литературна среща и полемика с Христо Карастоянов на 30 май от 19:00 ч. в Литературен салон Spirt&Spirit в Клуб „ Петното на Роршах “ (ул. „ Йоаким Груев 36, Пловдив).  Във вдъхновяващата атмосфера на Литературния салон Spirt & Spirit Христо Карастоянов ще показа своята последна книга „ Петият вагон и други истории. Малки романи за из път “. Неговите произведения се отличават със своята гъвкавост и умеене да превъзхождат рестриктивните мерки на елементарното. Те оферират читателите вълнуващи истории, които се преплитат с ежедневните ни прекарвания и трансформират се в същински литературни шедьоври.
Модератор на вечерта ще бъде журналистът Владислав Севов, който ще зададе въпросите и ще сътвори атмосфера на диалог и разговор с създателя. Присъстващите ще имат опцията да се сближат с Христо Карастоянов и да се потопят в неговия креативен свят.
Събитието е част от Календара на културните събития на град Пловдив за 2023 година и се организира с поддръжката на Община Пловдив. Организаторите се гордеят да дават на публиката опцията да се срещне с изключителния книжовен гений на Христо Карастоянов и да се наслаждения на неговите прелестни творби.
Не пропускайте тази неповторима опция да се насладите на диалог с Христо Карастоянов и да се погълнете в неговия свят на дребните романи за из път. Очакваме ви на 30 май в клуб Петното на Роршах в Пловдив!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР