Литекс продължава да мечтае в турнира за Купата на България.

...
Литекс продължава да мечтае в турнира за Купата на България.
Коментари Харесай

Литекс мечтае за нов рейд в турнира за Купата

Литекс продължава да мечтае в шампионата за Купата на България. Тимът на Ален Тупаич се намира в серия от три следващи победи във Втора лига и се изкачи на 10-о място във Втора лига. В тях " оранжевите " не инкасираха попадение - под 1:0 над Дунав и водача Септември Сф вкъщи, както и 1:0 над Добруджа като посетител. В Кърджали обаче сръбският ментор ще е с сакат състав. Аут поради санкции са Александър Ангелов, Георги Стайков, Йоан Лозанов и Михаил Минков, до момента в който от домакините от Арда глобен от Дисциплинарната комисия е само централният бранител Сако.

До момента в шампионата ловчанлии се показват над упованията. След резонното 4:1 над Светкавица в Търговище пристигна и сензацията - 1:0 вкъщи над настоящия водач във краткотрайното нареждане в елита Черно море.

В Ловеч се надяват да изживеят страстите от сезон 2016/17. Тогава отборът бе в Трета лига, само че доближи до полуфиналите за купата. На 1/16-финалите бе повален Славия (2:0), а в идната фаза би Локо София след дузпи. В 1/4-финалите историята се повтори против Черно море - 6:4 след изстрели от бялата точка (6.а. - 1:1 в постоянното време и продълженията).

На полуфиналите обаче отборът бе разрушен от Лудогорец - 0:4 и 0:7, написа " Тема Спорт ".
 Тунчев: Много би трябвало да внимаваме с Литекс
Тунчев: Много би трябвало да внимаваме с Литекс

" Не е инцидентно, че са отстранили Черно море "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР