Листове с изрязани 2 112 000 броя заготовки на кутии

...
Листове с изрязани 2 112 000 броя заготовки на кутии
Коментари Харесай

Иззеха заготовки за над 2 млн. кутии фалшиви цигари на ГКПП „Дунав мост Видин-Калафат“

Листове с изрязани 2 112 000 броя заготовки на кутии за подправени цигари задържаха митническите чиновници в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост Видин-Калафат ", оповестиха от Агенция " Митници ".
 Агенция " Митници "
На 11 юни в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " 2 митническите инспектори стопират за щателна инспекция хладилна комбинация. По документи камионът транспортира 22 187 кг хартиени произведения за Германия.

При инспекцията митническите чиновници откриват, че зад първите два реда палета, съдържащи сгънати кашони, има и 40 палета с листове изрязани заготовки за кутии за цигари.
 Агенция " Митници "
Освен тези 40 палета в хладилното полуремарке са открити и още две палета с по 144 бобини лента за филтри. палетата със заготовките за цигари са фолирани с бяло непрозрачно фолио, без никакви отличителни данни като баркодове, надписи или стикери, даващи информация за техния производител. На всеки от листовете със заготовки има по 20 отрязъци на кутии за цигари. 
 Агенция " Митници "
Броят на опаковките на едно пале е 52 800, като от всяка марка има по 1 056 000 бр. или общо за 40-те палета - 2 112 000 броя заготовки за кутии за цигари. 

Стоката е арестувана от митническите инспектори на съображение член 17, параграф 1 от Регламент (ЕС) № 608/2013 година заради подозрения, че се нарушават права на интелектуалната благосъстоятелност. Предстои известяван на правопритежателите на комерсиалните марки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР