Листите се редят, ГЕРБ-СДС е единствената дясна коалиция. Смея да

...
Листите се редят, ГЕРБ-СДС е единствената дясна коалиция. Смея да
Коментари Харесай

Румен Христов: Листите на ГЕРБ-СДС се редят

Листите се редят, ГЕРБ-СДС е единствената дясна коалиция. Смея да настоявам това от позиция на това, че някогашни наши сътрудници направиха коалиция с Българска социалистическа партия, което ги демаскира като недясна групировка.

Това съобщи пред публицисти ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов във връзка идните предварителни парламентарни избори, на които партията ще се яви дружно с ГЕРБ в коалиция, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Христов заяви, че към момента не са почнали да се записват, тъй като търсят най-хубавите претенденти. " Нямаме подозрения, че ще бъдем първа политическа групировка, въпросът е да бъдем с по-голям брой депутати в Народното събрание, с цел да си улесним съста-вяне на държавно управление, вероятно ", сподели Христов.

Той показа, че постоянно го питат дали държавно управление без ГЕРБ-СДС е допустимо и съобщи, че такова е допустимо, само че то ще бъде кратковременно и несъмнено ще се наложи през пролетта да вървим на нови предварителни парламентарни избори.

На журналистически въпрос с кого биха разговаряли от ГЕРБ-СДС за сформиране на държавно управление, Христов изясни, че първо българските гласоподаватели би трябвало да избе-рат партиите в идващия парламент. " Има линии, които към този момент ни държат отдалечени един от други като партии, само че в последна сметка зависи от целите, от стратегиите, от задачите, които ще си сложим за България ", акцентира той и добави, че има доста рецесии, които би трябвало да бъдат решени. Според него рецесиите няма да бъдат решени със служебни държавни управления и с чести избори.

Румен Христов евентуално ще оглави някоя от софийските листи, да вземем за пример 23 МИР, къ-дето живее повече от 31 години, само че няма по какъв начин да го удостовери сигурно преди да бъде процесът да бъде дефинитивно завършен. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР