Листите на ГЕРБ са готови и подписани. Нямаме проблем с

...
Листите на ГЕРБ са готови и подписани. Нямаме проблем с
Коментари Харесай

ГЕРБ нареди без скандали листите си. Борисов: Ние ще сме победители на вота

Листите на ГЕРБ са подготвени и подписани. Нямаме проблем с тях. В неделя ще бъдат регистрирани дефинитивно.
Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, без да даде детайлности.

За разлика от другите партии листите на ГЕРБ бяха подредени без обществени кавги. ГЕРБ наподобява монолитна и постоянна.

Както постоянно Борисов ще води в два района в “лидерския ” столичен 25-и МИР и в Пловдив. Тази година той даде обещание да седне и на депутатската банка, нещо, което отхвърляше в последните четири Народното събрание.

" Този път ще стана народен представител, щом толкоз ме желаят. Ще стана, с цел да не могат да ни надиграят, както предишния път ", зарече се Борисов в тв ефира.

 

Досегашният лидер на парламентарната група Десислава Атанасова също ще води в два региона - в Русе и Разград.

Зам.-председателите на партията Даниел Митов и Томислав Дончев още веднъж ще теглят листите във Варна и Габрово.
Тома Биков ще е в 24-и МИР

Отново народен представител се чака да бъде Вежди Рашидов. По всяка възможност той ще поведе листата на Пловдив-област, където ще замести младата и напориста Десислава Трифонова.
Цвета Караянчева траиционно ще поведе борбата за родното Кърджали, макар че предходната година не съумя да вземе мандат.

ГЕРБ резервира министрите си за водачи:

Костадин Ангелов във Велико Търново,
Николай Нанков в Ловеч,
Деница Сачева в Добрич,
Десислава Танева в Сливен,
Росен Желязков в Благоевград,
Петя Аврамова във Враца,
Христо Терзийски в Кюстендил,
Екатерина Захариева в Пазарджик,
Делян Добрев в Хасково,
Теменужка Петкова в Търговище,
Красимир Вълчев в Шумен и
Младен Маринов - Софийска област.

Вероятно се Народното събрание ще се елементарни Кирил Ананиев, чието водаческо място в Перник се заема от водача на младежката организация на ГЕРБ Геор Георгиев.
Първи в Бургас евентуално отново ще е Жечо Станков, извънредно деен по енергийните тематики, а в Русе - Росица Кирова, която преди 2 години Слави прогони от Има Такъв Народ, тъй като се качи в джипката на Борисов. Той пък я взе в ГЕРБ и два пъти я излъчиха за зам.-шеф на Народното събрание.

Водачът на съдружния сътрудник Съюз на демократичните сили - Румен Христов, се чака да резервира първа позиция в софийския 23-и МИР.

 

Според Борисов ГЕРБ води с 10 %. Ние ще сме спечелили, тъй като се вижда какво сме построили, категориен е някогашният министър председател.

Борисов призава ЦИК да премислят решението си за смесването на бюлетините от хартиения и машинния избор, с цел да няма подозрения за метода на отчитане на гласуването. " За нас по-добро е противоположното решение, че ще може да преброим какъв брой са дали своят вот с машина и на следващия ден, като спорим кой какво желае, ще имаме явен мотив ", изясни Борисов.
Той посочи, че познава членовете на ЦИК, единствено Цветозар Томов " от едно време ".

 

" Позицията на ГЕРБ е ясна по изборите, Слави Трифонов го изпита на гърба си - кой знаеше за Руди, за Кълвача. Никому незнайни влязоха в Народното събрание, в този момент си направиха 5 партии. Ние сме за две колонки за отчитане на хартиения и машинния избор. Ние най-доволни от бяхме от предишните избори, където бихме и без хартиена. Няма кой да ни вземе издигнатото. Ние по тази причина сме спечелили ", акцентира Борисов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР