Листата ни в Сливен е от хора с биографии и

...
Листата ни в Сливен е от хора с биографии и
Коментари Харесай

Стефан Янев: Ние първи върнахме в политиката думи като „диалог“ и „взаимодействие“

 izbori_2023_v1_014

„ Листата ни в Сливен е от хора с биографии и престиж. Ние върнахме в политиката думи като „ разговор “, „ взаимоотношение “ и „ решения в името на хората “. Тези думи през днешния ден се употребяват от всички – значи сме на прав път “, съобщи водачът на партия Български напредък Стефан Янев пред съидейници и симпатизанти в Сливен.

 

Янев акцентира, че локалната организация е избрала за място на срещата 100-годишно читалище. Читалищата са тези институции, които пазят традициите и културното завещание на предците ни. Радостен съм, че ние като партия вършим всичко допустимо читалищата да се развиват и да останат в бъдещето. Ние, българите, би трябвало да вървим напред обединени от традициите, които са ни запазили като нация през многовековната ни история. Това е смисълът, който насочваме към нашите почитатели и симпатизанти, тъй като имаме вяра, че опитът от предишното, мъдростта на българския народ пренесена през вековете, би трябвало да ни водят към развиване и прогрес, сподели още Янев.

 

„ Ние не сме в рецесия, а в демографска злополука. Над 2 млн. българи живеят зад граница, това е геноцид. Колкото повече рационални и диалогични политици има, толкоз повече ще живеем по-добре и хората ще се връщат в родината си “, сподели Георги Балабанов, лидер на листата на Български напредък в Сливен. По думите му България през днешния ден има потребност от нова обществена политика, посредством която да  изградим високообразовано, съзидателно, солидарно и крепко общество, в което да се развиват децата ни.

 

В умозаключение Стефан Янев означи, че единствено работещо държавно управление и работещ парламент ще изведат България от рецесията. Трябва да се направи изпитание да се откри единодушие по значимите за страната тематики, съобщи той.

 

На събитието участваха и насочиха приветствия към гостите водачите на листите на Български напредък в Стара Загора, Шумен, Ямбол и Бургас. Срещата в препълнената зала на читалище „ Зора “ приключи с концерт на оперната прима от Сливен Даниела Дякова и триото тенори „ Уникалните гласове “.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР