Листата на коалиция ГЕРБ-СДС за участие в Парламентарните избори на

...
Листата на коалиция ГЕРБ-СДС за участие в Парламентарните избори на
Коментари Харесай

Дилян Добрев е в болница с коронавирус

Листата на коалиция ГЕРБ-СДС за присъединяване в Парламентарните избори на 4 април 2021 година за 29 Многомандатен изборен регион Хасково беше импортирана за регистрация през днешния ден в РИК-Хасково. Това стана без присъединяване на Делян Добрев, който е настанен в болница с Коронавирус, заяви " Haskovo live ".
Днес на мен се падна достойнството да внеса документите за регистрация на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в РИК Хасково. За да няма спекулации, желая да оповестя, че лидерът на листата и регионален координатор на ГЕРБ Хасково Делян Добрев е обиден от подлата болест COVID-19, по този начин както и милиони хора по целия свят. В момента е настанен в Хасковската болница и се лекува там. Надявам се, че скоро ще оздравее и ще поведе тима на ГЕРБ-СДС към успеха ", сподели пред публицисти Станислав Дечев и показа листата за Хасковски район.

" Това е единствената листа в Хасковска област, която е напълно от локални претенденти, авторитети- всеки в своята област, потвърдени експерти от разнообразни обитаеми места в района. Това е листата, която ще получи най-широка поддръжка на Парламентарните избори и ще завоюва следващата победа за ГЕРБ-СДС ", сподели Станислав Дечев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР