Листа от 29 кандидати за Общинския съвет във Варна регистрира

...
Листа от 29 кандидати за Общинския съвет във Варна регистрира
Коментари Харесай

ИТН регистрира листа с кандидати за Общинския съвет и всички районни кметства

Листа от 29 претенденти за Общинския съвет във Варна записва през днешния ден областнияг координатор на Природен парк „ ИТН “ Ивайло Костадинов. Самият той е претендентът на партията за кмет на Варна. 28-годишният ученик на 4-та Езикова гимназия е приключил ВВМУ „ Н. Й. Вапцаров “. След това има и три магистратури - по „ Логистика “, „ " Публичен мениджмънт и административна власт " и „ Предприемачество “. Развил е два стартъпа, с които пази последната си магистърската степен. Костадинов е измежду учредителите на Природен парк „ ИТН “.

54-годишната Цветелина Атанасова е номинирана за кмет на регион „ Аспарухово “. Тя ръководи личен бизнес в областта на ресторантьорството. Юлиян Минчев, също на 54, е претендент за „ Младост “. Той е икономист, управител в областта на животозастраховането и бизнесмен. Светослав Иванов - на 47 години, икономист, със личен търговски бизнес е предлагането за „ Приморски “. За „ Одесос “ Има Такъв Народ залага на 43-годишния икономист Стойко Георгиев, а за регион „ Владислав Варненчик “ – на Станислав Стоянов, който е на 53 години и работи като старши контрольор в отдел „ Строителен надзор “ – Дирекция УСКОР в община Варна.

Средната възраст на претендентите за общински съветници в листа та на Има Такъв Народ за Варна е тъкмо 45 години. Почти всички са приключили висше обучение. 10 измежду тях са дамите. Един е студент. В листата има трима учители, 7 икономисти, 9 ръководят личен бизнес. Сред кандидатите за локалната власт са и химик, авиационен управител, двама приключили мореплаване, двама – логика на психиката и 1 IT експерт, оповестяват от партията.

Ето и цялата листа на „ Има Такъв Народ “ за изборите за Общински съвет на 29.10.2023.

Ивайло Костадинов

Цветелина Атанасова

Юлиян Минчев

Светослав Иванов

Стойко Георгиев

Станислав Стоянов

Любка Петрова

Валентин Веков

Кристина Мързакова

Елица Борова

Иван Иванов

Александрина Димитрова

Моника Петрова

Добромир Дунчев

Руска Вълканова

Добрин Костадинов

Георги Георгиев

Антония Кичукова-Андреева

Валентин Петров

Николай Иванов

Павел Николов

Теодора Векова

Константин Маринов

Денислав Тодоров

Пламен Костадинов

Марияна Миланова

Борислав Дамянов

Йордан Драгнев

Мартин Костадинов
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg