Лишени от свобода, изтърпяващи наказанията си в затворническото общежитие от

...
Лишени от свобода, изтърпяващи наказанията си в затворническото общежитие от
Коментари Харесай

Затворници помагат в разчистването след урагана

Лишени от независимост, изтърпяващи наказванията си в затворническото общежитие от открит вид Житарево, се включиха в отстраняването на вредите от урагана в Бургас , оповестиха от правосъдното министерство.

Областният шеф Мария Нейкова и кметът на града Димитър Николов са поискали подпомагане от шефа на пандиза в Бургас Янчо Желев. Групата е образувана навреме, по преценка на затворническата администрация и след единодушие на общо 9 лица лишени от независимост.

" При нужда има подготвеност за включване в дейностите по почистване и на лишени от независимост от затворническото общежитие Строител, обявиха от Групово дело Изпълнение на наказванията ", написа в известието.
Напомняме, че мощна стихия с дъжд се развихри в събота  следобяд в Бургаско. Поривите на ураганния вятър тук-там са достигнали до 100 км/ч., оповестиха от пресцентъра на община Бургас с позоваване на данни от Хидрометеорологичната обсерватория във Варна.

От мощния вятър има паднали дървета, електрически стълбове, билбордове, указателни табели, огради, преобърнати пейки. Морският град също разгласи отчасти бедствено състояние. Най-големи вреди са нанесени в Морската градина в Бургас, където има десетки счупени и изкоренени дървета.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР