Лиса Мари Пресли, единствената дъщеря на великия музикант почина на

...
Лиса Мари Пресли, единствената дъщеря на великия музикант почина на
Коментари Харесай

От червения килим до интензивното: Дъщерята на Елвис почина (Как живя и как изглеждаше Лиса – Снимки)

Лиса Мари Пресли, единствената щерка на великия музикант умря на 12 януари. Ден преди кончината си тя бе на аления килим на Златен глобус поради номиниран  филм за известния й татко.

Публиката заподозря, че с Лиса се случва нещо, когато видяха Пресли на сцената. Изглежда й беше мъчно да приказва и правеше неуместни паузи по време на изявлението си. И до момента в който вървеше тя непрестанно държеше ръката на приятеля си Джери Шилинг.

След по- малко  от ден след лъскавото събитие Лиса Мари бе открита в спалнята си от икономката в безсъзнание. По всичко личеше, че въобще не диша. Пристигналият екип от лекари съумя да я реанимира и звездата бе откарана до болница. За страдание знамение не се случи, сърцето й не устоя и тя си отиде едвам на 54.

„ С натежало сърце би трябвало да ви  оповестя опустошителната вест, че красивата ми щерка Лиса Мари ни напусна. Тя беше буйна, мощна и любяща жена ",  написа майка й Пресила в известието.

Животът на Лиса Мари бе белязан с доста нещастия, само че и също с доста обич.Тя беше омъжена 4 пъти, в това число и за Майкъл Джексън и артиста Никълъс Кейдж.

Лиса Мари претърпя сложни разводи, пристрастяване към хапчета, здравословни проблеми, както и самоубийството на най-големия си наследник, който си отиде на 28.

Напоследък певицата се занимаваше единствено с благотворителна активност, твореше повече за себе си и се грижеше за децата си. Някога тя притежаваше и управляваше изключително  печелившата Elvis Presley Enterprises, само че продаде целия бизнес през 2005 година Наследството от татко й бе задоволително да изживее няколко живота удобно. Нейно беше и известното имение на Елвис Graceland в Мемфис.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР