Лиса Кудроу благодари на покойния си колега Матю Пери за

...
Лиса Кудроу благодари на покойния си колега Матю Пери за
Коментари Харесай

Актьорите от сериала Приятели тъгуват за Матю Пери

Лиса Кудроу благодари на починалия си сътрудник Матю Пери за " най-хубавите 10 години, които човек може да има " по време на фотосите на сериала " Приятели ", предадоха информационните организации. Американската актриса, която играеше Фийби в известния ситком, е последната звезда от " Приятели ", отдала респект на Пери след Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Мат Лебланк. Те похвалиха сътрудника си за неговите " смях и творчество ".

Споделяйки фотография с Матю Пери в Инстаграм, Кудроу сподели: " Снимахме пилотния епизод " Приятели като нас ", който беше взет незабавно от Ен Би Си... След това… ти предложи да играем покер и направи по този начин, че да е доста занимателно, до момента в който първоначално се сближавахме. Благодаря ти за това ".

" Благодаря ти, че ме накара да се дръзвам толкоз мощно, като споделяше нещо - боляха ме мускулите и сълзи се стичаха по лицето ми всеки ден ", написа актрисата. " Благодаря ти за най-хубавите 10 години, които човек може да има. " Кудроу също по този начин благодари на Пери, който умря на 28 октомври на 54-годишна възраст, за доверието, което ѝ е дал своя вот. Тя добави: " Благодаря ти за времето, което прекарах с теб, Матю ".

Самостоятелното ѝ изявление е последното от тези, с които звездите от " Приятели " уважиха Пери след изявленията на Шуимър и Анистън в сряда. Дейвид Шуимър, който беше в ролята на Рос, разгласява и видео с Пери, показано като един от неговите " обичани моменти " с сътрудника му от " Приятели ".

Дженифър Анистън отново сподели на своите над 44,5 млн. почитатели в Инстаграм: " Той беше част от нашата ДНК. Ние постоянно ще бъдем шестима ".

Ден по-рано актьорите Мат Лебланк и Къртни Кокс също споделиха любими моменти с починалия си сътрудник в обособени изявления в обществените мрежи. За Лебланк е било " чест да показа сцената " с Пери, а Кокс сподели, че е " признателна " за всеки миг, в който е била с сътрудника си. 

Петимата артисти от " Приятели " се събраха за погребението на Матю Пери, което беше на 3 ноември в Лос Анджелис, съобщиха американски медии. Преди това те разпространиха и общо изказване пред списание " Пийпъл ". " Ние сме надълбоко смутени от загубата на Матю. Бяхме повече от сътрудници. Бяхме семейство ", се споделя в известието им тогава.

Матю Пери беше открит мъртъв на 28 октомври в джакузи в дома си в Лос Анджелис.  

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР