"Липсва ми Слави! Липсват ми моментите и хората от екипа,

...
"Липсва ми Слави! Липсват ми моментите и хората от екипа,
Коментари Харесай

Крисия: Липсва ми Слави!

"Липсва ми Слави! Липсват ми моментите и хората от екипа, с които имам прелестни преживявания. Но действителността е такава, че аз съм ученичка и животът ми стана по-различен от преди. "

С тези думи надарената певица Крисия разкри, че по никакъв начин не й е леко по пътя, който е поела, напускайки родния Разград, написа в. "България през днешния ден ".

"Имаше миг, в който известността беше на път да ми позамае главата, само че всеки прочут човек е минал през това. По-важното е, че бързо влязох в релси. Все отново, в случай че би трябвало да върна времето обратно, не бих трансформирала нищо ", споделя още Крисия, която е безапелационна, че най-хубавите й другари си остават, а тези - завистливите, към този момент не са част от живота й. "Изгубих хора, които преди съм считала за другари, само че пък срещнах нови и това е напълно естествено. Тук в София пребивавам сама, фамилията ми рядко ме посещава, само че това не е проблем. Аз знам какво желая и съм подготвена да го реализира ", окуражена е дребната певица.

В момента пред Крисия следва да си откри танцова школа, в която да се запише, тъй като обожава танците и доста й липсват заниманията с тях в Разград. "Освен това ми беше доста тъжно за моята учителка по солфеж – Свилена, и с нея мъчно се разделих, само че новата ми учителка - госпожа Маринкова, не е по-лоша от нея и тя ми е другар. Все отново харесва ми да съм независима, колкото и да ми е мъчно сама. Опитвам да се оправям, тъй като знам, че колкото по-бързо привикна с това, ще ми е по-лесно и отсега нататък ", умно разсъждава тийнейджърката.

Колкото до материала, който учи за нейния седми клас, Крисия е безапелационна: "Ако можех, бих премахнала учебниците и бих въвела електронни. И материалът би трябвало да е забавно поднесен, а не да ни е скучно и да се чудя по какъв начин да си обясня сама нещата ", счита певицата.

В началото майката й желала да пристигна и да й оказва помощ, тъй като се тормозила по какъв начин ще й се отрази на детската душeвност столицата и дали ще издържи на темпото, само че след това се отказала. "Връзката с майка ми е доста мощна и по тази причина не ме е боязън от нищо. Родителите ми по този начин ме учиха - да виждам оптимистично на живота. В последна сметка все в миналото ще се наложи да почна да пребивавам сама ", зряло споделя Крисия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР