Липсата на строен екипаж на борда на Йълдъръм е въпрос,

...
Липсата на строен екипаж на борда на Йълдъръм е въпрос,
Коментари Харесай

Турски боен кораб не отдаде чест на президента Радев на ”Бриз 2017”

" Липсата на строен екипаж на борда на " Йълдъръм " е въпрос, който ще бъде разискван по време на заключителния интервал, би трябвало да забележим какви са били аргументите за това, какво стои зад това деяние, разяснява пред медиите командирът на Военноморски сили на Република България контраадмирал Митко Петев. Единствено екипажът на турския военен транспортен съд " Йълдъръм " не се строи на палубата, с цел да отдаде чест на българския президент и главнокомандващ Румен Радев.Това се случи в края на националното военноморско обучение с интернационално присъединяване " Бриз 2017 ".

Всички кораби в строй на разстояние 750 м минаха край фрегатата " Дръзки ", от чийто ръб президентът и военният министър Красимир Каракачанов следиха дейностите в избрания ден за ВИП-гости.

Според интернационалния военноморски обред екипажите на бойните кораби минават в строй по море и отдават чест на главнокомандващия и всички посетители. Чест отдадоха флагмана " Верни ", румънската фрегата REGELE FERDINAND и английският ескадрен миноносец Duncan.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР