Липсата на реакция в България за корупционните критики срещу страната

...
Липсата на реакция в България за корупционните критики срещу страната
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Лисата на реакция за критиките в ”Гардиън” е проблем

Липсата на реакция в България за корупционните рецензии против страната ни в британския вестник ”Гардиан ” няма да се одобри добре на Острова. Това стана ясно от думите на журналистката Соня Колтуклиева пред телевизия BiT.
Припомняме, че авторитетното британско издание разгласява публикация със заглавие " Облак от корупция е щръкнал над България тъкмо, когато поема председателството на Европейски Съюз ". Според изданието най-бедната и корумпирана страна поема семейството на Съвета на Общността. В България няма наказани политици за корупция, статистиката демонстрира, че българите зная или подозират за корупционни схеми, доминира монопол над горивата от съветски колос, а КТБ е била доведена до банкрут от политици. Това са единствено част от заключението на „ Гардиън “.

„ Нека на първо време да кажа,че вестник „ Гардиън “ е доста съществено издание с 196 годишна история. С дребен тираж, както са към този момент всички печатни издания по света. Но път уеб сайтът на „ Гардиън “ се чете всекидневно от 42 милиона читатели в целия свят. Така че неналичието на реакция от българските ръководещи на тази обява от през вчерашния ден и то на кореспондентката от Брюксел, която се допуска,че добре познава настроенията „ за “ и „ срещу “ България в столицата на Европа – по този начин да се каже не е добър знак. Няма да се одобри добре и от политическите среди във Англия. Че няма реакция на едни толкоз остри, освен това подсилени с обстоятелства данни, изнесени в тази обява. За разлика от всички други издания на Острова, които бяха „ за “ Брекзит, единствено „ Гардиън “ беше за това Англия да остане в Европейски Съюз “, сподели Колтуклиева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР