Липсата на проект за локални платна забавя сериозно работата по

...
Липсата на проект за локални платна забавя сериозно работата по
Коментари Харесай

Умуват как да свържат локалните платна на Асеновградско с централния път

Липсата на план за местни платна забавя съществено работата по пътя Пловдив - Асеновград. Това призна шефът на АПИ Дончо Атанасов по време на днешната огромна работна среща за решение проблемите по плана, съобщи репорте на Plovdiv24.bg.  Все още не е ясно по какъв начин локалите да бъдат свързани със самото трасе.
"За съжаления някой талант на мисълта е махнал локалите на пътя Пловдив - Асеновград, а няма по какъв начин да лишим бизнеса от тях ", разяснява на собствен редиобластният шеф Здравко Димитров - хазаин на срещата. 
Днес стана ясно още, че сега върви планиране на пропуснатите платна от страна на три общини в обсега на трасето - Асеновград, Куклен и "Родопи ". Самите локали пък ще са две платна от по 3 метра вляво и вдясно от пътя. 
Собственикът на фирмата-изпълнител съобщи, че има подготвеност да стартира с асфалтирането на новото платно, само че се постанова да изчакат, до момента в който бъдат изяснени нещата към локалите. Това обаче не значи, че ремонтните действия ще бъдат прекратени. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР