Липсата на практически опит в икономическата сфера, която се наблюдава

...
Липсата на практически опит в икономическата сфера, която се наблюдава
Коментари Харесай

Шефът на германския концерн Messer обвини в неопитност ръководството на държавата

Липсата на на практика опит в икономическата сфера, която се следи измежду представителите на немския истаблишмънт, оказва отрицателно въздействие върху промишлеността на Германия. Това мнение изрази Стефан Месер, началник на надзорния съвет на немския тръст Messer, занимаващ се с произвеждане на индустриални газове.

Според предприемача държавното управление не схваща доста добре потребностите на немските компании. " Това се дължи, наред с други неща, на обстоятелството, че има доста политици на власт, които нямат задоволително опит ", сподели Месер в изявление за вестник Handelsblatt. Той означи, че следи неналичието на действителен опит в немските политици, нужен за схващане на " стопанската система и механизмите на нейното действие ".

„ Хаосът в Берлин ме натъжава “, прибавя крупният предприемач. Според Месер репутацията на страната „ като промишлен обект се пука по шевовете “. " Очевидно е, че Германия изостава доста в интернационалното съпоставяне. Но малко се прави, с цел да се спре това ", изясни той. В този подтекст предприемачът прикани немското държавно управление да създаде „ ясна тактика за решение на централните стопански проблеми на страната “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР