Липсата на подкрепа от БСП за кандидатурата на президента Румен

...
Липсата на подкрепа от БСП за кандидатурата на президента Румен
Коментари Харесай

Йончева: Корнелия Нинова има договорка с Борисов

Липсата на поддръжка от Българска социалистическа партия за кандидатурата на президента Румен Радев за втори мандат потвърждава, че Корнелия Нинова има сделка с премиера Бойко Борисов . Това сподели евродепутатът  Елена Йончева  по в ефира на bTV.
По думите ѝ точно е единствената действителна съпротива на " корупционното държавно управление на Борисов ". 
" Нинова има сделка с Бойко Борисов и това към този момент е потвърдено. Радев съставлява огромна заплаха за това държавно управление, тъй като един длъжностен кабинет ще направи цялостна проверка на всички корупионни схеми ", добави евродепутатът.
Според нея Българска социалистическа партия е трябвало по-масово да излезе на площада, с цел да покаже, че е същинска опоизиция. " Да сте чули Нинова да вземе отношение по " ", по за милиони? Не, тя мълчи. Затова Радев заслужава поддръжка за втори мандат ", сподели Йончева.
На въпрос в какви връзки е с Корнелия Нинова Йончева заяви, че е в положителни връзки с всички свои сътрудници, само че това не значи, че не може да бъде сериозна, основавайки се на съответни обстоятелства.
" Надявам се, че главният аршин в листите на Българска социалистическа партия за парламентарните избори не е послушанието, а ясната професионална и гражданска позиция ", сподели тя.
" В листите на Българска социалистическа партия за парламентарните избори има хора, с които съм работила и са доста положителни експерти, хора с ясна позиция. Дали е добър или неприятен изборът на тези листи ще разберем от резултатите от локалните избори. Разбира се, не е елементарно да се вършат мощни листи. За мен е изненада, че сътрудници като проф. Иво Христов , Тома Томов, доста ярки персони, в никакъв случай не са се страхували да показват своята позиция, не са в тези листи. Аз се надявам, че главният аршин в листите не е послушанието, а ясната професионална и гражданска позиция ", разяснява тя.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР