Липсата на лиценз на катастрофиралия автобус няма отношение към случилата

...
Липсата на лиценз на катастрофиралия автобус няма отношение към случилата
Коментари Харесай

Какви са версиите за жестоката трагедия на АМ Струма?

Липсата на лиценз на авариралия рейс няма отношение към случилата се на " Струма “ покруса, при която починаха 45 души.

Това сподели някогашният шеф на Националната следствена работа Бойко Найденов за злополуката на " Струма “, лишила 45 живота.

" Тепърва предстоят назначение на експертизи, с цел да се обясни оптимално какво се е случило, ще се разпитват претърпелите злополуката, ще се прави разбор “, добави той.

Според него преди всичко може да е човешкият фактор, като добави, че той евентуално е комбиниран с неприятната инфраструктура.

Той разясни, че ще се прави разбор и на това дали транспортното средство няма механически проблем, като развалена кормилна уредба, проблем със спирачките.

Найденов съобщи, че при определяне и аргументите за гибелта на лидера може да се трансформират и версиите, тъй като той може да е умрял от заболяване преди да катастрофира.

Той разяснява и неналичието на лиценз на транспортното средство, като разясни, че това няма отношение към повода за нещастието.

Лицензът няма отношение към сигурността на транспортното средство, добави той.

Според Найденов в случай че е имало спомагателен контейнер с гориво това не е нарушаване, само че би трябвало да се ревизира дали е бил обвързван със системите за сигурност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР