Липса на харизма, катастрофални дебати, пасивност към малцинствата - поредица

...
Липса на харизма, катастрофални дебати, пасивност към малцинствата - поредица
Коментари Харесай

Болезненият провал на Байкъл Блумбърг

Липса на харизма, пагубни диспути, бездейност към малцинствата - поредност от фактори докара до унизителното политическо проваляне на Майк Блумбърг, който се отдръпна през вчерашния ден от конкуренцията за установяване на претендента на демократите на президентските избори в Съединени американски щати, разяснява в четвъртък организация Франс прес.

Блумбърг устоя единствено 101 дни. Това време му беше задоволително да похарчи над 550 милиона $ за реклама - връх в историята на политическите акции, отбелязва организацията.

Като се прибавят и над двете хиляди чиновници, наети за акцията, локалните клонове и пътуванията, сметката може да се окаже покрай абсолютния връх от 737 милиона $, изхарчени през 2011-2012 година от Барак Обама за неговото преизбиране.

" Майк Блумбърг заложи, че неговото голямо благосъстояние може да му завоюва номинацията на демократите, и загуби ", обобщава пред Франс прес Дъг Муцио, учител по политически науки в колежа Барух.

Дали някогашният кмет на Ню Йорк, който се включи в конкуренцията много късно, на 24 ноември, девет месеца след Бърни Сандърс и седем месеца след Джо Байдън, нямаше прекомерно огромни упования?
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР