Лионел Меси все още не е подновил договора си с

...
Лионел Меси все още не е подновил договора си с
Коментари Харесай

Меси и Бензема се хванаха за гушите!

Лионел Меси към момента не е възобновил контракта си с Пари Сен Жермен. Споразумението на аржентинеца с френския клуб изтича на 30 юни. Медиите не изключват опцията Меси да напусне Париж.

Испанският публицист Хуан Фонтес твърди, че най-хубавият футболист в света в селекцията на ФИФА ще продължи кариерата си в Саудитска Арабия.

Според Фонтес Ал Итихад е подготвил двугодишен контракт за Лео. Арабският клуб предлага 88 милиона евро чисто на сезон на Меси.

Никой клуб не може да предложи подобен контракт на аржентинеца, въпросът е единствено дали той е подготвен да последва стъпките на огромния си противник Кристиано Роналдо и да продължи кариерата си в Саудитска Арабия.

В края на предходната година Роналдо подписа контракт с Ал Насър на стойност 200 милиона евро на сезон и поради него шампионата на Саудитска Арабия стана гледано в целия свят.

Преди това Меси беше свързван с прекосяване в Ал Хилал. Публично представителите на този клуб споделиха, че имат потребност от помощ от страната, с цел да осъществят този трансфер, като беше упомената и цифра от 300 милиона евро на сезон.

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема явно не е приел леко резултатите от класацията FIFA The Best и ясно демонстрира това в обществените мрежи. Французинът остана на трето място след Лео Меси и сънародника си Килиан Мбапе.

Очевидно огорченият Бензема първо разгласява история в Instagram директно след спечелването на премията от Меси, в който се чува по какъв начин мъж споделя на френски: " Лъжец, да, измамник ". Тази обява беше съпроводена от думите " лека нощ " като надпис в долната част на видеото.

Сега французинът още веднъж показва раздразнението си от класацията за самостоятелната премия, която се присъжда на най-хубавия състезател в света през последната година.  Бензема разгласява скрийншот, показващ всички негови персонални и отборни достижения през последната година, като очевидно загатва, че поради триумфите му той е трябвало да вдигне самостоятелното отличие, а не Меси.

Някои от статистическите данни демонстрират неговите 63 гола, 21 асистенции и статута му на сегашен притежател на " Златната топка ", както и 15 други обособени точки, подчертаващи приноса му за Реал Мадрид и националния тим на Франция. Тази обява беше последвана от втори пост на ухилен Бензема, още веднъж с надпис " Bonne nuit ", което в превод от френски значи " Лека нощ ", с което очевидно се демонстрира, че статистиката е задоволително аргументирана.

Загадъчните постове на Бензема не са нещо ново за 66-те милиона почитатели на французина в Инстаграм. След като получи травма в навечерието на Световното състезание в Катар и напусна френския тим, Бензема показа съмнително селфи с надпис " Не ме интересува ", откакто стана ясно, че може да се завърне преди края на шампионата.

Дълго време Бензема не беше викан за Франция на фона на делото за изнудване, което висеше над него, като в  крайна сметка той се отхвърли от националния тим след Световното състезание.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР