Лионел Меси винаги е бил любимец на феновете. Но не

...
Лионел Меси винаги е бил любимец на феновете. Но не
Коментари Харесай

"Първо съпруг, а после футболен крал": Жест на Меси към Антонела разтопи сърцата на феновете

Лионел Меси постоянно е бил любим на почитателите. Но освен поради представянето си на терена, само че и с образцовото семейство, което е построил с детската си обич Антонела.

В понеделник 34-годишният аржентинец завоюва " Златната топка " за рекорден седми път. Около избора му имаше, а и ще продължава да има доста полемики. За феновете му обаче няма подозрение - Меси е номер 1, а държанието му е образец за подражателство.

Преди церемонията по награждаването в парижкия спектакъл " Шатле " Меси застана със фамилията си на аления килим за обичайните фотоси, само че след известно време един от уредниците направи жест на Антонела да се отдръпне и Меси да бъде сниман единствено с трите си деца.

A France Football director told Antonela to stand aside to take pictures of Messi alone with his sons but he made sure she stayed by his side. King.

— MC (@CrewsMat10)
Това не се хареса на нападателя на ПСЖ. На видео се вижда, че той прави жест на брачната половинка си да остане, с което си заслужи още доста похвали и положителни думи от почитателите си в обществените мрежи.

" Това е просто прелестно. Той е мъж, който осъзнава, че фамилията е всичко ", написа консуматор под клипа от обстановката, който към този момент е вайръл.

Снимка: /Twitter

" Освен футболните му качества, това са нещата, които ни карат да обичаме Меси още повече ", прибавя различен негов почитател.

Снимка: /Twitter

" Меси е страховит човек. Първо е брачен партньор, а след това е футболен крал ", безапелационен е трети консуматор на обществените мрежи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР