Лионел Меси си купи имение само на 15 минути от

...
Лионел Меси си купи имение само на 15 минути от
Коментари Харесай

Това е новото луксозно имение на Бълхата

Лионел Меси си купи имение единствено на 15 минути от стадион DRV PNK в Маями. Аржентинецът купи крайбрежното имение във Форт Лодърдейл за 10,75 милиона $. Къщата с повърхност от 10 500 квадратни метра е в общността на Bay Colony. Имението разполага с 8 спални, 9 бани и половина, гараж за 3 коли и басейн. Меси и фамилията му се реалокираха в Южна Флорида през юли, откакто той подписа контракт да играе за Интер Маями, пише Forbes, представено bTV. 

Футболистът, брачната половинка му Антонела и тримата им синове  - Тиаго, Матео и Чиро, ще се настанят в главния апартамент, разпростиращ се на 149 кв. метра. Имението е издигнато през 1988 година и разширено при започване на века. 

Меси, чийто най-известен прякор е " Бълхата ", беше представляван от Самуел и Дона Симпкин в Compass Florida при покупката на дома, който се намира в задънена улица и включва 170 фута брегова линия в общността на Bay Colony. Данъците върху собствеността върху имението се правят оценка на 83 400 $ годишно.

Меси подписа невиждан 2,5-годишен контракт с Интер Маями по-рано тази година, за който се твърди, че е " на обща стойност до 150 милиона $ “, в това число неговата заплата, бонус при сключване, капитал на тима и регистрирани съглашения за шерване на приходите с Apple и Adidas. Той бе класиран на второ място в тазгодишния лист на най-добре платените спортисти от Forbes с почти 130 милиона $ доходи сред май 2022 година и 2023 година.

Новото имение е единствено най-новото допълнение към впечатляващото му портфолио от недвижими парцели – той също е платил регистрираните 7,3 $ милиона за целия девети етаж в Regalia, ултра първокласен кооперативен комплекс в град Съни Айлс Бийч, Флорида. Говори се, че е имал - и може би към момента - имение на стойност 7 милиона $ покрай Барселона, апартамент на стойност 5 милиона $ в Маями и голям парцел с гараж за 15 коли, спектакъл и фитнес зала в родния му град Росарио, Аржентина, съгласно Architectural Digest.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР