Лионел Меси ще продължи договора си с ПСЖ, убедени са

...
Лионел Меси ще продължи договора си с ПСЖ, убедени са
Коментари Харесай

Лионел Меси ще продължи договора си с ПСЖ, убедени са от ръководството на клуба

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Лионел Меси ще продължи контракта си с ПСЖ, уверени са от управлението на френския клуб. Това разгласи президентът на парижани Насер Ал-Хелайфи, който добави, че договарянията би трябвало да стартират през януари.

" Категорично съм уверен, че Лео ще желае да остане. Виждате, че той е благополучен в Париж и съм сигурен, че ще го задържим ", сподели Ал-Хелайфи пред SkySports.

Президентът на ПСЖ е на международното състезание в родината си Катар, само че посочи, че не е приказвал с Меси по тази тематика.

" Имаме спогодба, че ще стартираме диалози след международното състезание. Ще седнем на масата през януари, защото в този момент той е фокусиран върху представянето на Аржентина. Но виждам какъв брой е благополучен и това се отразява на играта му ", добави Ал-Хелайфи.

Договорът на 35-годишния Меси изтича в края на сезона. Той играе за ПСЖ от лятото на 2021 година, като досега има 53 мача и 23 гола за тима. В последните месеци се твърди, че огромен интерес към Меси има от американския " Интер " (Маями).

Ямбол - ЦСКА 90:65: Двата тима имат по 3 победи в баскетболното ни състезание

Ямбол записа безапелационна победа като хазаин на ЦСКА с 90:65 в последния мач на 9-и кръг в НБЛ. Така двата тима към този момент имат по 3 победи в шампионата, като „ алените “ с една загуба повече.

Домакините започнаха вихрено мача, като най-голямо предимство имаха във втората четвърт, извоювана с 35:15. Ямболци затвърдиха триумфа си със мощна трета четвърт, в която усилиха задатъка си и направиха обрата неосъществим. Столичани играха доста нервно и направиха цели 25 неточности, като стреляха с едвам 37% успеваемост. За сметка на това домакините имаха и отличен % в стрелбата от игра – 71%.

Уилям Таварез изигра доста мощен мач за Непреклонните и приключи с 27 точки. 15 вкара Иван Лилов, а 11 – Трей Симпсън. За ЦСКА с 15 се отличи Джордан Калахан, 13 добави Мартин Сотиров, а по 12 – Алекс Симеонов и Зейн Ноулс.

В идващия кръг Ямбол гостува на Левски, а „ алените “ ще посрещнат Черно море Тича.

Сепси - Айдън 80:71: Борислава Христова означи 23 точки за успеха на румънския отбор

Отборът на румънския Сепси, с българката Борислава Христова в състава си, реализира пета поредна победа в шампионата Еврокъп по баскетбол за дами. Тимът завоюва против гостуващия Айдън от Турция с 80:71 (в обособените елементи 25:11, 22:13, 25:16, 8:31) в мач от петия кръг в група " Е " на конкуренцията и остава водач в класирането.

Борислава Христова стартира като титуляр, изигра мощен мач и се отличи с 23 точки, 12 битки, 4 асистенции и 4 отнети топки за 33:52 минути на паркета. Тя приключи с коефициент на потребно деяние от 34 - подравнен връх в мача със съотборничката й Хадиджия Кейв, която записа 26 точки и 8 битки.

В последния си мач от груповата фаза на шампионата Сепси е хазаин на различен турски отбор Бурса.

Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР