Лионел Меси пристигна в Пекин за приятелски мач, преди да

...
Лионел Меси пристигна в Пекин за приятелски мач, преди да
Коментари Харесай

Меси пристигна в Пекин за мача на Аржентина с Австралия в четвъртък

Лионел Меси дойде в Пекин за другарски мач, преди да пътува за Съединени американски щати, с цел да се причисли към тима на Мейджър Лийг Сокър Интер Маями като свободен сътрудник, заяви Ройтерс.

Пристигането му беше оповестено в обява в формалния уебсайт на обществената медия Weibo на уредника International Football Invitation с видео на играчи, слизащи от аероплан, преди мача Аржентина - Австралия в четвъртък на неотдавна реконструирания стадион в китайската столица.

Меси, който завоюва Световната купа в Катар през декември и е считан за един от великите играчи за всички времена, удостовери тази седмица, че ще напусне френския първенец Пари Сен Жермен и ще отиде в шампионата на Съединени американски щати.

Това е седмата аудиенция на капитана на Аржентина в Китай и първата му от 2017 година. Той получаваше енергично посрещане при всяко от предходните си визити в Китай, където има голяма база от футболни почитатели.

Австралия и Аржентина се срещнаха за последно на Световното състезание през 2022 година в Катар на осминафиналите, където Меси се записа измежду голмайсторите, като тимът му завоюва с 2:1.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР