Лионел Меси посрещна 34-ия си рожден ден в леглото. Поне

...
Лионел Меси посрещна 34-ия си рожден ден в леглото. Поне
Коментари Харесай

Изненада в леглото за рожденика Лео Меси

Лионел Меси посрещна 34-ия си рожден ден в леглото. Поне там го завариха неговите съотборници от аржентинския народен тим.

В ранни зори аржентинецът получи кексче със свещичка. А останалите от отбора му изпяха песничка.
View this post on Instagram

Меси стана, с цел да получи подаръците си, а съотборниците му се бяха постарали да са истински. Така огромната футболна звезда към този момент си има парфюм, шапка и... туба, очевидно открити в хотела.

" Благодаря ви доста, че ме накарахте да се усещам ужасно в този специфичен ден, макар че сега не съм със фамилията, което доста ми липсва ", написа аржентинецът.

Снимка: Reuters

Меси и националният отбор на Аржентина сега са в Бразилия, където вземат участие в Копа Америка. " Гаучосите " оглавяват своята група с 2 победи и 1 тъждество.

За своите 34 години аржентинецът е един от най-успешните футболисти в историята. Той е играл единствено за " Барселона ", като има извоювани 35 трофея, включително 4 пъти Шампионска лига и 10 пъти купата на Испания. Освен това 6 пъти е печелил най-престижната самостоятелна премия във футбола - " Златната топка ".

Снимка: Reuters

Очаква се в околните дни Меси да разгласи къде ще продължи кариерата си. Той изиска да напусне " Барселона " в края на акция 2019/2020, само че от управлението не почетоха желанието му.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР