Лионел Меси получи интересен застъпник в разразилия се диспут около

...
Лионел Меси получи интересен застъпник в разразилия се диспут около
Коментари Харесай

Майк Тайсън се застъпи за Меси: Канело ще ме накара да се върна на ринга

Лионел Меси получи забавен покровител в разразилия се дебат към хвърлената от звездата на Аржентина мексиканска фланелка.  Майк Тайсън се закани да се върне на кръга, с цел да отбрани капитана на Аржентина. След фрагментите от случката в съблекалнята на Гаучосите мексиканския първенец в суперсредна категория Канело Алварес се закани да набие Меси, в случай че някъде се срещнат. „ Да се моли на Бог, да не ме срещне “, разгласи Канело след триумфа на Аржентина с 2:0 над Мексико.

Железният Майк от дълго време е почитател на Аржентина и разгласи, че е подготвен да излезе от пенсия, с цел да се изправи против Алварес, с цел да отбрани Меси.

„ Някой на име Канело заплаши Лионел Меси. Ако посмее да го допре, ще би трябвало да се завърна на кръга след доста години “, написа Тайсън в обществените си мрежи.

Тайсън се изявява като почитател на Аржентина от 2005 година Тогава той се появи с фланелка на Гаучосите подписана от Меси. Не е ясно дали в действителност харесва отбора или просто искаше да нервира бразилците, откакто бразилски публицист го съди за това, че му е счупил камерата. Железния влезе в съда с фланелка на Меси.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР