Лионел Меси не изглежда като строг баща, но именно той

...
Лионел Меси не изглежда като строг баща, но именно той
Коментари Харесай

Строгият татко Меси: Синът ми не говори за загубите!

Лионел Меси не наподобява като непоколебим татко, само че точно той е този, който у дома възпитава тримата си наследници по футболните тематики. Малчуганите Тиаго, Матео и Чиро могат да се вълнуват от специалността на татко си и обичаните си тимове, само че, що се отнася до загубите, разпоредбите са строги - за тях не се приказва в семейство Меси!

Звездата на " Барселона " описа пред радио " Каталуния ", че най-големият му правоприемник - 5-годишният Тиаго, към този момент схваща с какво се занимава баща му и знае, че не би трябвало да го тормози след слаб мач.
Меси: Синът ми ме назовава „ Меси ” вместо „ баща ” Аржентинецът разкри, че бащинството е най-хубавото нещо в живота му
" След раждането на Тиаго се пробвам да одобрявам по-леко загубите. Не постоянно се получава. Понякога е мъчително и ми би трябвало време, с цел да се оправя със обстановката. Обикновено лишава няколко дни и Тиаго доста добре го схваща. Той знае, че не би трябвало да приказва за изгубените мачове. Е, от време на време се изпуска, само че бързо се поправя и споделя: " Забравих, че не ни е разрешено да приказваме за това! ", споделя Меси.

Иначе Тиаго демонстрира интерес към футбола и разумно стиска палци за " Барселона " и аржентинския народен тим.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР