Лионел Меси най-вероятно няма да играе повече за Пари Сен

...
Лионел Меси най-вероятно няма да играе повече за Пари Сен
Коментари Харесай

Меси е изиграл последния си мач за ПСЖ

Лионел Меси най-вероятно няма да играе повече за Пари Сен Жермен, твърди “Екип ”. Аржентинецът е афектиран на управлението на клуба поради това, че беше осъден с изваждане от състава за интервал от две седмици, откакто предприе пътешестване до Саудитска Арабия по отношение на рекламен ангажимент. 

В ПСЖ към този момент са взели решение да не възобновяват контракта на Меси, а и самият той няма предпочитание да остава на “Парк де Пренс ” след края на сезона. Световният първенец даже възнамерява въобще да не се появява на терена в оставащите мачове, с цел да си спести освиркванията на почитателите. 

“Екип ” акцентира, че на този стадий няма договаряния сред двете страни за предварително преустановяване на договора. 
 Най-новата татуировка на Меси подхрани очакванията на почитателите на Барселона за негово завръщане Най-новата татуировка на Меси подхрани очакванията на почитателите на Барселона за негово завръщане
В същото време, RMC Sport написа, че Меси е подготвен на големи финансови отстъпки, с цел да се завърне в Барселона. 35-годишният ас е склонен да получава единствено по 10 млн. евро на сезон, което би улеснило управлението на каталунците. 

Ако Барса въпреки всичко не откри нужните средства, с цел да си разреши да подпише с Меси, разновидностите пред него са Ал-Хилал от Саудитска Арабия и Интер Маями от Съединени американски щати. Според последните информации от Ал-Хилал към този момент са отправили съответна оферта към международния първенец.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР