Лионел Меси е отстранен от първия отбор на ПСЖ за

...
Лионел Меси е отстранен от първия отбор на ПСЖ за
Коментари Харесай

Лионел Меси е изваден от състава на ПСЖ

Лионел Меси е отхвърлен от първия тим на ПСЖ за период от две седмици, заяви френския вестник " Екип ". По-късно информацията разпространиха " Ройтерс " и Би Би Си, базирайки се на свои изтоници от Париж.

Седемкратният притежател на " Златната топка " е глобен от клуба си след неразрешено двудневно пътешестване до Саудитска Арабия.

Предполага се, че 35-годишният футболист е изискал позволение да пътува с рекламна цел, само че му е било отказано. Меси има роля на дипломат на туризма в Саудитска Арабия.

На аржентинеца е неразрешено да играе или да тренира с тима, а заплатата му ще бъде удържана по време на отстраняването му.

Меси ще пропусне идните мачове от Лига 1 против " Троа " и " Аячо ", само че евентуално ще се завърне за мача против " Оксер " на 21 май.

Аржентинецът има контракт с ПСЖ до края на сезона, като интензивно се приказва, че към него има предложение от Саудитска Арабия. Неговият татко Хорхе Меси, който е и управител на играча, неотдавна беше в кралството. Освен със Саудитска Арабия Меси е свързван с вероятно завръщане в " Барселона ".

Интерес към него има и от Съединени американски щати.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР