Лионел Меси е на Олимп като един от най-великите играчи

...
Лионел Меси е на Олимп като един от най-великите играчи
Коментари Харесай

Леонардо: Направих единствения трансфер на Меси

Лионел Меси е на Олимп като един от най-великите играчи в историята, а някогашният състезателен шеф на Пари Сен Жермен Леонардо не може да повярва, че е довел звездата във френската Лига 1.

Бразилецът напусна в края на акцията 2021-22, като някогашният трансферен гуру на Монако и Лил Луис Кампос се причисли към първенците от Лига 1 като консултант по футболните въпроси.

Треньорът Маурисио Почетино също се чака да се насочи към изходната врата, откакто не съумя да обезпечи купата в Шампионската лига, която е бижуто в короната в очите на притежателите на ПСЖ- " Qatar Sports Investments ".

Въпреки това Почетино и Леонардо съумяха да доведат Меси в Париж при започване на сезона, поставяйки завършек на 17-годишен интервал с Барселона.

" Много мислихме за това, да. Говорихме за това, само че Меси в никакъв случай не беше мислил прекалено много за напускането на Барселона. Последните моменти преди идването му бяха решаващи. След това всичко става малко по-нормално, само че направих единствения трансфер на Меси в кариерата му!

Има Пеле, Марадона и Меси. Той е на Олимп. Така че, когато си направя равносметка на последните три години, виждам край в Шампионска лига, полуфинал, 10-та купа в лигата, седем национални трофея и подписах с Меси ", сподели Леонардо пред " L`Equipe ".

ПСЖ също съумя да задържи и Килиан Мбапе на фона на огромен интерес от Реал (Мадрид).
 Ла Лига ще желае преустановяване на контракта на Килиан Мбапе с ПСЖ
Ла Лига ще желае преустановяване на контракта на Килиан Мбапе с ПСЖ

Делото против клуба ще бъде за легалността на контракта на нападателя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР