Лионел Меси беше коронован като най-добър играч на годината на

...
Лионел Меси беше коронован като най-добър играч на годината на
Коментари Харесай

Лионел Меси печели наградата за най-добър играч на FIFA, след като Ерлинг Хааланд и Килиан Мбапе отново бяха пренебрегнати

Лионел Меси беше коронован като най-хубав състезател на годината на FIFA за мъже за трети път, като Ерлинг Хааланд и Килиан Мбапе пропуснаха.

Не се очакваше футболната икона да вземе гонга, като се имат поради удивителните години, които имаха Хааланд и Мбапе. Въпреки това, отчитайте Меси на собствен риск, защото спечелилият в Световната купа беше приет за напъните си както с Пари Сен Жермен, по този начин и с Интер Маями, както и с националния си тим на Аржентина.

Меси не участва в Лондон, с цел да вземе премията му, вместо някогашният му съотборник в Барселона Тиери Анри, който беше водещ на шоуто, взе гонга от името на аржентинеца. Наградата не беше единственото самопризнание за напъните на Меси през нощта.

36-годишният състезател също беше посочен в FIFA FIFPRO Men's World XI, дружно с останалите си номинирани в Haaland и Mbappe, както и голям брой играчи на Сити като Джон Стоунс, Кайл Уокър, Рубен Диас, Кевин Де Бройне и Бернардо Силва.

Някои може да считат, че другите номини...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР