Лионел Меси бе освиркан мощно от феновете на ПСЖ на

...
Лионел Меси бе освиркан мощно от феновете на ПСЖ на
Коментари Харесай

Пак освиркваха мощно Меси

Лионел Меси бе освиркан мощно от почитателите на ПСЖ на „ Парк де Пренс “ още при оповестяването на съставите за дуела с Лион, който след това парижани изгубиха 0:1. Това не се случва за първи път, като явно аржентинецът, който изигра своя мач №50 за ПСЖ, не е долюбван от последователите на парижани.

Запалянковците показаха отношението си към звездата, когато името му бе произнесено от диктора незабавно по-късно на Мбапе. Така контрастът сред освиркванията и аплодисментите за френския национал стана още по-голям.

Враждебното отношение на почитателите на ПСЖ може да наклони везните към овакантяване на Париж по посока Барселона.

Así ha recibido el Parque de los Príncipes a Messi después del parón internacional. Sigue habiendo pitos en la Virage Auteuil, el fondo de los ultras parisinos.
— Andrés Onrubia Ramos (@AndiOnrubia)

Накрая целият тим получи бурното неодобрение на публиката след осмото проваляне за сезона в Лига 1.

„ ПСЖ доближи дъното, планът е изцяло провален, играчите се разхождат на терена, а противниците минават през „ Парк де Пренс “ с изненадваща лекост “, установи „ Ас “.

Френската легенда Тиери Анри, чиито най-силни години във футбола минаха в Арсенал и Барсилона, пък призна, че му е станало неловко да гледа по какъв начин освиркват Лионел Меси.

„ Беше неудобно да чуя тези освирквания на „ Парк де Пренс “. И то към един от най-хубавите играчи на тима, който има 13 гола и 13 асистенции този сезон. Лично аз бих желал Меси да приключи кариерата си в Барселона, въпреки че не знам по какъв начин ще стане това. Не ми хареса методът, по който той напусна каталунците... Заради любовта към футбола той би трябвало да се върне в Барселона “, сподели някогашният френски нападател.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР