Лион е първият полуфиналист за Купата на Франция, след като

...
Лион е първият полуфиналист за Купата на Франция, след като
Коментари Харесай

Лион е полуфиналист за Купата на Франция

Лион е първият полуфиналист за Купата на Франция, откакто победи Страсбург след осъществяване на дузпи. В постоянното време двата тима не съумяха да си вкарат гол, а при наказателните удари „ хлапетата “ завоюваха с 4:3.

Лион действаше по-добре през първото полувреме, като в 28-ата минута Ърнест Нуама овладя центриране в наказателното поле и шутира, само че бранител блокира удара му.

Десет минути преди края на постоянното време на първата част Ейнзли Мейтланд-Найлс центрира сносно в наказателното поле, само че вратарят Алаа Белааруш излезе и почисти топката.

В 52-ата минута Максанс Какере пропусна да означи от близко, откакто топката стигна до него след рикошет, само че той не уцели вратата.

До края на постоянното време Лион продължи да е по-активен, само че не притисна Страсбург задоволително, с цел да му вкара гол и по този начин спечелилият в мача трябваше да се реши с дузпи.

При тях Тома Дулен и Люка Перен пропуснаха от бялата точка за Страсбург, до момента в който всички реализатори на дузпи при „ хлапетата “ вкараха и по този начин Лион се класира за полуфиналите за Купата на Франция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР